Комунальний заклад "Навчально-виховне об'єднання № 25 "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, природничо-математичний ліцей, центр позашкільного виховання "Ліра" Кіровоградської міської ради Кіровоградської області"

неділя, 15 січня 2017 р.

Швидше! Вище! Сильніше!

СПОРТ – ЗДОРОВЯ, СИЛА ДУХУ ТА КРАСА

    Школа – це "другий дім", і задача педагогів полягає в тому, щоб зробити цей "другий дім" затишним та теплим, щоб діти йшли туди ранком з бажанням , а не тому, що "так потрібно".
І тому, організація позакласної роботи дуже важлива. Однією із форм такої роботи в школі є організація та проведення спортивних змагань, уроків-змагань.
Звісно, не всі стануть відомими спортсменами, але перш за все це здоров’я, правильна постава та радісна посмішка, а разом з цим заряд енергії та бадьорості.
    Масові заходи, спортивні свята не лише для тих хто, займається спортом, а також для заохочення тих учнів, які про це ще не думали, не лише для визначення переможців, вони насамперед об'єднують учнів, сплачують між собою класи та учнів всередині одного класу, оскільки “перемога одна на всіх”.
    
У нашій школі дуже популярний футбол. Цю гру люблять усі дітки – від молодших школярів до найстарших.

     В І-ому семестрі проходили змагання з міні-футболу серед учнів 3-х класів. Бажаючих приймати участь у змаганнях було дуже багатоДівчата теж хотіли позмагатися та показати свої здібності, вміння в ударах по воротах. Їм це вдалося! 

         Також дуже подобаються уроки-змагань «Веселі старти», бо це перевірка фізичних якостей: сили, швидкості, спритності, кмітливости…




Немає коментарів:

Дописати коментар