Комунальний заклад "Навчально-виховне об'єднання № 25 "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, природничо-математичний ліцей, центр позашкільного виховання "Ліра" Кіровоградської міської ради Кіровоградської області"

неділя, 13 червня 2021 р.

Всеукраїнський соціальний проект "Відкриті уроки футболу"


1, 4 червня учні 4 класів комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання №25 «Загальноосвітня школа I-III ступенів природничо-математичний ліцей, центр позашкільного виховання «Ліра» приймали активну участь в всеукраїнському соціальному проекті «Відкриті уроки футболу» («Open Fun Football Schools»), який проводився на стадіоні факультету фізичного виховання ЦДПУ ім. В.Винниченка.
В уроках брали участь школярі, які не займаються футболом у дитячо-юнацьких спортивних школах і мають можливість познайомитися з грою й долучитися до чисельної армії футбольних шанувальників.
Учасники дійства на 7 різних локаціях під керівництвом тренерів, вчителів фізкультури та волонтерів – били по воротах та водили м’ячі, проводили між собою міні-матчі, брали участь в естафетах та дізнавалися від працівників поліції про правила поведінки в громадських місцях.

По завершенні уроків кращих учасників конкурсів нагородили спеціальними дипломами, призами, а кожна група отримала комплекти футболок та футбольні м’ячі для подальших занять.


Взявши участь у всеукраїнському соціальному проекті «Відкриті уроки футболу» («Open Fun Football Schools») діти отримали заряд позитивних емоцій, мотивації до занять футболом та фізичної культури. 

Немає коментарів:

Дописати коментар