Комунальний заклад "Навчально-виховне об'єднання № 25 "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, природничо-математичний ліцей, центр позашкільного виховання "Ліра" Кіровоградської міської ради Кіровоградської області"

пʼятницю, 16 вересня 2022 р.

ОЛІМПІЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ 2022

 

День фізичної культури і спорту 

до Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня.

     Олімпійські  ігри Стародавньої Греції, дуже важливі для людства. Вони не лише дозволили відродити Олімпійські ігри, а й зробити олімпійський рух благородним і популярним явищем, що охоплює всі континенти і країни, які перетворили олімпійський спорт у свято миру, дружби і прогресу, гармонії тіла й духу, величі розуму і справедливості.  
     З метою популяризації олімпійського руху та здорового способу життя учнівської молоді та поширення ідей олімпізму, в КЗ «НВО №25, ЗОШ І-ІІІ ст., ПМЛ, ЦПВ «Ліра», відбулися в он-лайн режимі з 12 по 16 вересня спортивно-розважальні заходи протягом Олімпійського тижня з нагоди Дня фізичної культури і спорту.  

 

    Протягом Олімпійського тижня вчителями фізичної культури та класними керівниками для учнів закладу були організовані і проведені олімпійські уроки за різною тематикою в он-лайн режимі. Учні з цікавістю переглядали та слухали відеоматеріали про Олімпійські ігри, про види спорту, олімпійську символіку, про українських олімпійських чемпіонів.   
        А також в рамках Олімпійського тижня проводились: Фотоколаж «Ні дня без спорту! (активна фізична діяльність в домашніх умовах); он-лайн змагання для хлопців «Згинання та розгинання рук в упорі лежачи», для дівчаток «Стрибки через скакалку»; брейн-ринг «Що я знаю про спорт?»; тести «Олімпійські ігри», «Види спорту»; конкурс малюнків «О, спорт! Ти - мир!», «Найактивніший учень класу»; челендж «Закличка», «Планка»; розгадування кросвордів про спорт. 
       Всі заходи сприяють формуванню у підростаючого покоління фізичного і морального здоров’я, займають важливе місце в організації здорового способу життя населення. Вони є методом залучення широких мас до занять фізичною культурою й спортом, підвищення фізичної підготовленості, виховання необхідних рухових навичок і вмінь.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар