Комунальний заклад "Навчально-виховне об'єднання № 25 "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, природничо-математичний ліцей, центр позашкільного виховання "Ліра" Кіровоградської міської ради Кіровоградської області"

вівторок, 12 березня 2019 р.

"Веселі старти" з нагоди дня 8 Березня


   04 березня 2019 року у спортивній залі  НВО №25 відбулися спортивні змагання "Веселі старти" серед учнів 2-х класів, присвячені Дню 8 Березня, під гаслом "Весна прийшла". 
  Змагання проводились з метою виховання глибокої поваги до фізичної культури і спорту; формування усвідомлення ролі фізичної удосконаленості у всебічному, гармонійному розвитку особистості, свідомого ставлення до зміцнення свого здоров’я, як необхідної умови підготовки до суспільно-корисної праці і захисту своєї держави.
 В команді приймали участь 5 хлопчиків + 5 дівчаток, а ще 2-і мами. Хлопчики та дівчатка змагалися у спортивних естафетах: «Завантажуємо кавуни», «Переправа», «Попади у ціль», «Стрибки через скакалку», «Ведення  м'яча», "Сповивання малюка", "Кенгуру", "Вітер ти могутній" та  "Намалюй сонечко". 
Змагання виявились справжнім святом для малечі, а ще більше для наших матусь, які разом з дітьми завзято бігали, стрибали, долали перешкоди, раділи перемоги. Дитячий гамір, цікаві забави та непідробні емоції. 
  В результаті захопленої та напруженої боротьби перемогла команда "Блискавка" 2-Б класу, ІІ місце посіла команда "Соколята" 2-В клас та "Живчики" 2-Г клас, ІІІ місце зайняла команда "Журавлята" 2-А класу.            
Щоправда, кращих не визначають, адже кожна дитина – вже переможець, котрий заслуговує на нагороду. Всі команди були нагороджені грамотами та пам'ятними призами, а матусям похвальні грамоти за активну участь, вітання з 8 Березня.
 Самим дітям «Веселі старти» припали до душі.  Юні спортсмени ділились своїми враженнями.

Немає коментарів:

Дописати коментар