Комунальний заклад "Навчально-виховне об'єднання № 25 "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, природничо-математичний ліцей, центр позашкільного виховання "Ліра" Кіровоградської міської ради Кіровоградської області"

середа, 7 червня 2017 р.

Зустрічайте літо!


Картинки по запросу вірши про літо

Літо – найкраща пора року   

Найтепліша та найблагодатніша пора року - це, звичайно ж, літо. Влітку вся природа живе на повну силу. Зеленіють дерева, на них зріють соковиті плоди. Цвітуть квіти на клумбах, у полях та на луках. Тварини та птахи трудяться, добуваючи їжу. Вони якраз влітку вигодовують своїх дитинчат. Ніхто не впадає у сплячку, всі живуть повним життям.
Для людини літні днини теж благословенні. Їй не потрібно теплого одягу, не треба опалювати квартиру. Немає влітку морозів, немає ожеледиці. Ніщо не заважає людині рухатися, ходити, бігати, подорожувати.
                                           Літо, літо золоте 
                                           Випиває роси 
                                       Та з пшениченьки плете 
                                       Україні коси.  
                                       Виглядає з-поміж віт  
                                       Вишнями в садочку,  
                                       Одяга на цілий світ  
                                       Сонячну сорочку. 
                                                        А. Загрудний


Картинки по запросу літні канікули
А ще літо - це канікули. Тепер можна відпочити від школи, набратися сил. Щоб провести літні канікули добре, необхідно заздалегідь скласти план. Літні канікули тривають три місяці, тому можна багато чого зробити.
На літніх канікулах найголовніше не сидіти вдома, адже літо це сама тепла пора року, коли тепло і сонячно. Багато відправляються відпочивати разом з батьками на південь, хтось їде в село до бабусі і дідуся, а комусь чекає поїздка в літній табір.

Всім доброго відпочинку!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар