Комунальний заклад "Навчально-виховне об'єднання № 25 "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, природничо-математичний ліцей, центр позашкільного виховання "Ліра" Кіровоградської міської ради Кіровоградської області"

четвер, 8 червня 2017 р.

Пришкільний табір

Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора – канікули! Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером – це залишитися без казкових емоцій, нових друзів, різноманітних розваг.
Щороку в нашій школі працює табір відпочинку. У таборі діти цікаво проводять свій час. Літні канікули – найцікавіша пора для дітей, час захоплюючих пригод і поїздок, нових знайомств та зустрічей. На скільки цей відпочинок стане для них активним, пізнавальним, пам’ятним багато в чому залежить від нас, дорослих – організаторів програм відпочинку, які чимало зусиль прикладають, щоб діти були щасливими..
 Здорова нація – здорові діти.  Під цим гаслом в нашому таборі розпочався комплекс заходів із зміцнення здоров’я дітей, пропаганди здорового способу життя.

02 червня, вчитель фізичної культури Фабрицька О.О. та вчитель анклійської мови Любченко О.В., проводили з учнями 2-А класу "День активного відпочинку" на території парку льотної академії. Діти приймали активну участь у змаганнях в кидках м'яча у баскетбольний кошик, в конкурсі на кращого стрибунця, грали в рухливі ігри: "Заяць та лисиця", "Третій - зайвий", "Горяча картопля", "День і ніч".

День був веселим і насиченим, а обід дуже смачним.

Немає коментарів:

Дописати коментар