Комунальний заклад "Навчально-виховне об'єднання № 25 "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, природничо-математичний ліцей, центр позашкільного виховання "Ліра" Кіровоградської міської ради Кіровоградської області"

неділя, 20 вересня 2020 р.

Олімпійський урок 2020

         У рамках Олімпійського тижня, 15 вересня, в НВО № 25  відбувся Олімпійський урок, адже це має велику суспільну значимість, спрямовану на активізацію фізкультурно-масової роботи, забезпечення розвитку Олімпійського руху в Україні та залучення дітей до занять спортом. Олімпійський урок це всеукраїнська традиція, яку започаткував Національний олімпійський комітет більше 20-ти років тому.

    

        У кожному класі, на класної годині, учні дізналися цікаві факти про виникнення Олімпійських ігор, історію Олімпійського руху, його ідеї та принципи, а також досягнення та рекорди видатних спортсменів України. Чудову роботу провели: педагог-організатор Василенко О.В., організував серед учнів виставку малюнків, плакатів на тему «Спорт у моєму житті»; бібліотекар Коновал Г.Т. провела інформаційні хвилинки та вікторину "Що ти знаєш про Олімпійські ігри".

                                       
       
          Класний керівник 4-В класу Варданян А.Х. організувала зустріч дітей початкових класів з олімпійцями: срібним призером Олімпійських ігор з велотреку, Почесним громадянином міста Олександром Симоненко, призером Олімпійських ігор зі спортивної гімнастики Русланом Мезенцевим та головним спеціалістом обласного відділення Національного олімпійського комітету України Миколаєм Івановичем Аношкіним. Діти із задоволенням спілкувалися з гостями, словом, мали чудову можливість пройнятися справжнім спортивним духом, пізнати національну історію олімпійського руху й осягнути його важливість. А також одержати  корисні поради і цінні подарунки. 
                    

           В спортивному залі відбулися захоплюючі змагання, де учні змагалися у спритності, швидкості та витривалості. 
«Юні олімпіоніки» серед учнів 4-х класів

           «Сильні, сміливі, спритні» серед учнів 7-х класів            


Олімпійський урок був насичений, цікавий та змістовний, а учні з гарним настроєм та масою позитивних емоцій поверталися додому.

Немає коментарів:

Дописати коментар