Комунальний заклад "Навчально-виховне об'єднання № 25 "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, природничо-математичний ліцей, центр позашкільного виховання "Ліра" Кіровоградської міської ради Кіровоградської області"

субота, 19 вересня 2020 р.

День фізкультури і спорту «Спорт для всіх — єднає Україну!».

       Щорічно у другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури та спорту. Надзвичайно важливого значення у вихованні сучасної молоді набуває популяризація здорового способу життя, дружби і взаємоповаги.                                         

         14 вересня, до Дня фізичної культури і спорту, в НВО № 25 відбулися класні години на тему «Основи здоров’я та здорового способу життя»,  танцювальні фізкультхвилинки, спортивні змагання «Спортландія – країна здоров’я» між учнями 4-х класів, «У здоровому тілі - здоровий дух» між учнями 9-х класів , які пройшли під гаслом «Спорт для всіх — єднає Україну!».  

  

Весело і цікаво пройшли естафети, конкурси, вікторини. Ми ще раз побачили, що в нашій школі ростуть сильні, спритні й сміливі діти. Тож бажаємо всім спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами. 

Немає коментарів:

Дописати коментар