Комунальний заклад "Навчально-виховне об'єднання № 25 "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, природничо-математичний ліцей, центр позашкільного виховання "Ліра" Кіровоградської міської ради Кіровоградської області"

вівторок, 12 вересня 2017 р.

11.09.2017 рік. Олімпійський урок.

Всеукраїнський олімпійський урок було започатковано у 2005 році з ініціативи Національного олімпійського комітету України та за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту. Основна мета Всеукраїнського олімпійського уроку - навчання   та виховання учнів на гуманістичних цінностях олімпійського руху, формування в них навичок і культури здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізичною культурою та спортом.
11 вересня  в спортимному залі, з учнями 2- а, б, в, г класів, проводилися змагання "Здоров'я дитини - багатство країни". Панувала незвичайна атмосфера чудового настрію, бадьорості духу учасників змагань та активна підтримка вболювальників.
                         
Усі були нагороджені призами, грамотами та подяками – "усними" в тому числі. Перемогу в даних змаганнях вибороли учні 2-Б класу (класний керівник - Повшебна І.С.), на ІІ місці - учні 2-В класу (класний керівник - Даниленко Н.В.), на ІІІ місці - учні - 2-Г класу (класний керівник - Мельник М.Я), на ІV - учні 2-А класу (класний керівник - Отряжа Н.І.).
 В 5-11 класах відбувся Олімпійський урок "Сучасні Олімпійськи ігри", 1-4 класах  учителя розповіли цікаві факти з історії виникнення і проведення Олімпійських ігор від стародавніх часів до ігор сучасності.

Немає коментарів:

Дописати коментар