Комунальний заклад "Навчально-виховне об'єднання № 25 "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, природничо-математичний ліцей, центр позашкільного виховання "Ліра" Кіровоградської міської ради Кіровоградської області"

четвер, 14 вересня 2017 р.

НАЙКРАЩИ ШКОЛЯРІ-ФУТБОЛІСТИ

Емоції, спортивний азарт, розчарування та радість – все це можна було відчути та побачити з 11 по 13 вересня на спортивному майданчику КЗ НВО № 25.
Саме в цей період учні відстоювали честь свого класу у шкільному турнірі футболу «Шкіряний м’яч». Змагання відбувалися  серед учнів 4-7  класів. 
На футбольному майданчику розгорнулася запекла боротьба за перемогу. І саме в рідних стінах здобули перемогу серед школярів 4 класів, команда 4А класу, ІІм.-4Б класу, ІІІм.-4В класу. Серед учнів 5 класів: Ім.-5Б, ІІм.-5А, ІІІм.-5Г, ІVм.-5В; 6 класів: Ім.-6В, ІІм.-6-А, ІІІм.-6Б; 7 класів: тріумфували учні 7А класу, ІІм.-7Б, ІІІм.-7В, ІVм.-7Г.

"Вітання всім, хто здобув в ціх змаганнях перемогу, але незалежно від зайнятого місця всі  є зразком для ваших колег по парті, бо активно приймаєте участь в спортивному житті класу. Бажаймо високих здобутків та подальших перемог. Для багатьох  футбол не стане професійною кар’єрою, а залишиться хобі, але в будь-якому разі тренуйтеся, грайте та ставайте сильнішими".

Немає коментарів:

Дописати коментар