Комунальний заклад "Навчально-виховне об'єднання № 25 "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, природничо-математичний ліцей, центр позашкільного виховання "Ліра" Кіровоградської міської ради Кіровоградської області"

понеділок, 11 вересня 2017 р.

Свято здорового способу життя - День фізичної культури і спорту.

Спорт став стрімко розвиватися, а видатні спортсмени стали в числі найбільш популярних людей в державі. Практично жодна святкова демонстрація або захід не здійснювалося без участі борців і гімнастів, атлетів і футболістів, а також інших представників різноманітних спортивних дисциплін.
Затребуваність та популярність спорту цілком виправдана. Адже спорт, це не тільки самоорганізація і дисципліна, здоров’я і молодість, елемент культури і стиль життя — це саме життя, рух вперед! Не випадково після розпаду «Великого і Могутнього», День фізкультурника спокійно пережив це потрясіння, залишаючись всенародним і одним з приємних свят для бадьорих духом людей. З Днем фізкультурника!
 На  виконання  Указу Президента України від 29.06.1994 року № 340/94 "Про день фізичної культури і спорту", 8 вересня вчителі фізичної культури КЗ НВО № 25 з метою пропаганди здорового способу життя організували та провели спортивні заходи, яки були присвячені темі: "Здоров'я кожної людини – це його багатство".
З нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту пройшли класні години з теми  "Здоров’я в порядку, дякуємо зарядці". 
Серед учнів 3, 4 класів пройшли змагання "Веселі старти".
Скільки радощів, гарного настрою, здоров'я, бадьорості отримали учні!  
Команди переможців нагороджувались грамотами. 
В 10-х класах проводились змагання зі-з вправи на силу, витривалість.

 
Для 6-7-х, 9-11-х класів проходили змагання з волейболу, малюкболу, футболу.   


Немає коментарів:

Дописати коментар